< < Akademik Yılbaşı Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı İngilizce Yeterlik Telafi Sınavı Duyurusu

23 Eylül 2020

AKADEMİK YILBAŞI YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI İNGİLİZCE YETERLİK TELAFİ SINAVI DUYURUSU

SINAV TARİHİ ve YERİ: 01 EKİM 2020 - Yabancı Diller Yüksekokulu

Sınav Oturum Bilgisi: 1. Oturum: 11:00 – 12:40 (Reading & Writing)

2. Oturum: 14:00 – 15:40 (Listening & Use of English)

KİMLER GİREBİLİR?

• 16 Eylül tarihinde yapılan İngilizce Yeterlik Sınavı’na başvuru yapıp karantinada oldukları için sınava katılamayan ve bu durumlarını belgeleyen öğrenciler.
  • 16 Eylül tarihinde yapılan İngilizce Yeterlik Sınavı’ndan sonra yeni kayıt yaptıran Uluslararası Öğrenciler.

SINAV BAŞVURUSU için aşağıdaki bağlantıda verilen formu doldurunuz;

Sınav Salon Bilgileri e-mail adresinize 30.09.2020 tarihinde gönderilecektir.

Sınav Sonuçları e-mail adresinize 02.10.2020 tarihinde gönderilecektir.

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

• Sınav salonlarında sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak 14 kişilik mesafeli oturma düzeni oluşturulmuştur.

• Yoğunluğu önlemek adına öğrencilerimizin sınav saatinden en az 15 dakika önce sınav salonunda hazır bulunmaları önem arz etmektedir.

• Sınav binasında yer alan dezenfektanlar tüm öğrenciler tarafından kullanılmalıdır.

• Sınav binasına öğrenci yakını kesinlikle kabul edilmeyecektir.

• Sınavını tamamlayan öğrencinin sınav salonundan ayrılmasına izin verilecek olup aynı zamanda binadan da ayrılması gerekmektedir.

• Tüm öğrencilerimizin Covid-19 hususunda tüm kurallara (kişiler arası mesafe, maske kullanımı, hijyen vb) uymasını, kendi sağlıklarının yanı sıra diğer bireylerin sağlığını, toplum sağlığını da dikkate alarak sorumlu davranmasını önemle rica ederiz.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SAĞLIK VE BAŞARILAR DİLERİZ

FAKÜLTE DUYURULARI