İNGİLİZCE MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI

22 Şubat 2021

Değerli öğrencilerimiz,

Bahar Dönemi ders programına ekten ulaşabilirsiniz.

DERS KAYDINI GERÇEKLEŞTİRMEDEN ÖNCE AŞAĞIDA BELİRTİLEN HUSUSLARA ÖZELLİKLE DİKKAT EDELİM!

Verimli bir dönem olması dileğiyle...

*****Bahar dönemi DERS KAYDI HAFTASI İÇİN  dikkat edilmesi gereken hususlar:

1. sınıfların alması gereken seçmeli ders sayısı 2’dir.
  2. sınıfların alması gereken seçmeli ders sayısı 2’dir.

2. SINIFLARDAKİ SEÇMELİ YABANCI DİLLER ALMANCA II, RUSÇA II VE ARAPÇA II ŞEKLİNDEDİR.

Fransızca IV ve  Fransızca VI  dersleri, seçmeli  yabancı dili Fransızca olanlar tarafından seçilebilir.

1. SINIFLAR İÇİN: 2. sınıftan itibaren Seçmeli Yabancı dil olarak Almanca almış olanlar 3. Sınıf bahar dönemi (4. Dönem) Almanca IV 1. GRUBU SEÇECEKLERDİR.

İspanyolca dersinin verilememesi nedeniyle Yabancı dil seçmeli dersi olarak Almanca alanlar ise Almanca IV 2. GRUBU SEÇECEKLERDİR.

1. SINIFLAR İÇİN: BU DÖNEME KADAR SEÇMELİ YABANCI DİLİ ALMANCA OLANLAR ALMANCA VI 1.  GRUBU , İSPANYOLCA’DAN ALMANCA’YA GEÇENLER İSE ALMANCA VI 2. GRUBU SEÇECEKLERDİR.

FAKÜLTE DUYURULARI