ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARI HAKKINDA

09 Ekim 2023 Pazartesi

Yüksekokulumuz diploma programlarına kayıtlanan öğrencilerin öğrenci kimlik kartları Rektörlüğümüz ile Halk Bankası arasında yapılan protokol gereğince Halk Bankası tarafından basılmakta ve öğrencilere dağıtılmaktadır. Bu bağlamda, ilk defa kaydolan öğrencilerin bilgileri hazırlanarak Halk Bankasına gönderilmekte ve öğrenci kimliği basımı gerçekleşmektedir.
Ancak, Halk Bankasına bilgisi gönderildiği halde öğrenci kimliği basılmayan, basıldığı halde kendisine ulaşmayan öğrencilerle karşılaşılabilmektedir. Ayrıca, öğrenci kimliğini aldıktan sonra kaybeden öğrencilerle de karşılaşılmaktadır.
Bu bağlamda öğrenci kimliği basılan öğrencilerin Halk Bankası Şubesine yönlendirilmesi gerekmektedir.

Kimliği basılmayan ya da kaybettiğini beyan eden öğrencilerin ise yüksekokulumuz tarafından kimlik bası talepleri alınacaktır.
Başvuru : YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KAT 2 / 101 NOLU OFİS