YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

20 Ağustos 2024 Salı

İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı 23 Eylül 2024 Pazartesi tarihinde yapılacaktır.
Arapça Hazırlık Muafiyet Sınavı 24 Eylül 2024 Salı tarihinde yapılacaktır.
Bu sınava İngilizce/Arapça Hazırlık eğitiminden muaf olup bölümlerine devam etmek isteyen öğrenciler girebilir.
Sınav başvurusu 26 Ağustos-13 Eylül 2024 tarihleri arasında Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde bulunan linkten yapılacaktır.
Bu sınavda başarısız olan İngilizce Hazırlık öğrencileri 1 Ekim tarihinde yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavına girmek zorundadırlar.
Bu sınavda başarısız olan Arapça Hazırlık öğrencileri 2 Ekim tarihinde yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavına girmek zorundadırlar.

Sınav saati ve sınav salonları ile ilgili detaylar daha sonra duyurulacaktır.
Seviye Belirleme Sınavında alınan puan sonucu öğrenciler dil seviyelerine uygun bir sınıfa yerleştirileceklerdir.
İngilizce /Arapça Hazırlık eğitimi alacak öğrenciler için 30 Eylül 2024 Pazartesi tarihinde Oryantasyon Toplantısı yapılacaktır.
Sınavlar ve toplantı ile ilgili duyuruları web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

INSTAGRAM: aibuhazirlik
FACEBOOK: AIBU HAZIRLIK