İNGİLİZCE MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ KARİYER ETKİNLİĞİ: "SPOR ÇEVİRMENLİĞİ VE SPORDA GÖNÜLLÜLÜK"

19 Nisan 2024 Cuma

Yabancı Diller Yüksekokulu Kariyer Koordinatörlüğü bünyesinde 24 Nisan 2024 Çarşamba günü  Kültür Merkezi Mavi Salon'da mütercim ve tercümanlık bölümü öğrencileri için yeni bir kariyer ve çalışma alanı olarak "spor çevirmenliği" ve öğrencilerimizin mesleki ve kariyer yolculuklarına katkı sağlayacak önemli bir misyon olarak "spor gönüllüğü" konularında bu alanlarda faaliyet gösteren uzmanları öğrencilerimizle buluşturan bir kariyer etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında spor çevirmenliği alanında çalışmalar yürüten Dr. Öğr. Üyesi Gözde Begüm Aküzüm ve Beşiktaş JK Tercümanı Fatih Nar öğrencilerimize bu alandaki mesleki ve sektörel durum hakkında bilgiler aktaracaktır. Spor gönüllüğü konusunda gerçekleştirilecek olan panelde ise spor gönüllüğünün kapsamı, öğrencilere ve profesyonellere getireceği faydalar ve gönüllülük misyonunun spor çevirmenliği yapmak isteyen öğrencilere sağlayacağı olanaklar gibi başlıklarda bilgi alışverişi gerçekleştirilecektir.

Etkinlik detayları:
Tarih: 24 Nisan 2024, Saat: 10.30-16.00
Yer: BAİBÜ Kültür Merkezi, Mavi Salon

Etkinlik Programı için Tıklayınız.

Hızlı Erişim